jezelf traject ontwikkeling

Wanneer je eigenlijk alles voor elkaar hebt, maar merkt dat je niet alles wat je in huis hebt kan gebruiken of gebruikt, voel je je niet op en top happy. Je hebt het gevoel dat er meer is, maar je kan je vinger er niet echt op leggen. Dat is frustrerend bij tijd en wijlen. De ene keer denk je de remedie gevonden te hebben en het andere moment is dat idee ook weer in een keer weg. Hoe kan dat? Wat doe je verkeerd? Wat is er mis?

Je hebt alles, maar toch…

De kans is groot dat je jezelf kwijtgeraakt bent. Iets wat velen van ons gebeurt in een leven met veel verantwoordelijkheden, afleiding en onzekerheden. Om daarmee te kunnen dealen, zetten veel mensen zich vast. Het lijkt of je daarmee controle kunt krijgen en houden op je leven, maar dat is niet zo. Jammergenoeg belemmer je jezelf daarmee en ontzeg je jezelf een vrijer en gelukkiger leven.

Een uniek 8 stappen experiment

Met dit unieke ontwikkeltraject van 8 stappen ervaar je hoe het ook kan. Jij gaat ontdekken waar en hoe je ruimte kan creëren om meer te zijn en doen wie je bent. En je ervaart wat voor een positief effect dat heeft op jou, je omgeving en je leven. Wat maakt deze aanpak uniek? Ik ga je weer in contact brengen met je diepste verlangens. Met die dingen die nu niet aan bod komen. En dat vreet aan je. Vervolgens gaan we op zoek naar een op jouw lijf geschreven project om te ervaren hoe het is om wél alles te gebruiken wat je in huis hebt. Dit is niet zomaar een project. Het is de bedoeling om jezelf te laten zien en anderen iets te laten ervaren waarmee jij het verschil maakt.

Manifesteer jezelf

In het traject van concept tot realisatie kom je jezelf tegen. Alle beren die je tegen gaat komen, leren jou iets over jezelf. En ik begeleid je daarbij en leer je hier anders naar te kijken plus mee om te gaan. Al gaande zal je meer vrijheid, blijheid en energie gaan ervaren. Het resultaat zal je verbluffen. En omdat je het gaat delen met je omgeving, krijg je ook nog eens een flinke boost vertrouwen door de reacties. Het zal naar meer smaken. En jij zal jezelf niet meer zo snel klemzetten uit angst, maar juist kansen zien en pakken om jouw leven waardevoller te maken. Dat maakt je een gelukkiger mens met alle gevolgen van dien!

Wat moet je doen?

Heb je support nodig om te ervaren wat je graag zou willen ervaren, dan is dit stappenplan een goed middel voor jou. In een aantal sessies komen we steeds dichter bij datgene waar jouw hart sneller van gaat kloppen. En dat waar jouw hart sneller van gaat kloppen, is datgene wat jij te doen hebt in jouw leven. Nu is dat niet altijd 1-2-3 gerealiseerd, omdat het veel van je vraagt. Vooral de durf om zaken anders te organiseren en te kiezen voor iets dat misschien niet altijd in jouw plaatje heeft gepast.

Praktisch & concreet

Om er op een veilige en toegankelijke manier mee in contact te komen, gaan we ervaren hoe het is als je wél gehoor geeft aan je diepste verlangens. Dit doen we middels het project dat van concept tot realisatie doorlopen wordt. Je gaat iets bedenken waarmee je kan ervaren waar je zo naar verlangt en wat je in jouw leven en werk mist. Dit is spannend, maar zal je een enorme boost energie en vertrouwen geven. Precies dat wat je nodig hebt om het meer en meer in je eigen leven toe te gaan passen. Dit traject is maatwerk, maar je zal er tussen de 8 à 10 sessies voor nodig hebben met een investering die ligt tussen de €800 en €3.000. Dit heeft alles te maken met het type project, de tijd en kosten die hiermee gemoeid zijn. Nieuwsgierig? Dan maak ik graag tijd voor je vrij om onder genot van een bakkie met je te sparren over jouw wensen en de mogelijkheden.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren