Alles is energie

zingeving coach spiritueel nijmegen

We zijn niet op de wereld om er een plek van te maken die niet voor iedereen even leuk en fijn is. We zijn op de wereld om er voor iedereen een paradijs van te maken. En dat is de bedoeling. Wanneer we alleen een paradijs maken voor een happy few, zal de aarde veranderen in een schrale plek, omdat er mensen moeten lijden terwijl anderen de vruchten plukken. Dat is uiteindelijk voor niemand goed. En ook niet de bedoeling. Wat wel de bedoeling is, is dat ieder mens het verschil kan maken en iets moois kan bijdragen aan deze wereld. En dat vermogen hebben we allemaal in ons. Dat vermogen zit in ons gebakken en moet eruit komen om onszelf in stand te houden. 

Verspilde energie

Wanneer we onszelf kunnen verwezenlijken, zullen we dingen gaan doen die we niet voor mogelijk hielden en die iets speciaals teweeg zullen brengen, namelijk een energie van heb ik jou daar. Energie die stroomt en gaat waar we nu naar verlangen. Naar ons hart. En dat is iets prachtigs, want wanneer onze harten opengaan, zullen we de wereld tot iets bijzonders kunnen maken: een hemel op aarde. Nu is dat maar moeilijk te geloven, omdat het lijkt alsof we veel en veels te veel moeten offeren om zoiets tot stand te kunnen brengen. En dat is raar, want we zijn nu aan het offeren. We zijn nu energie aan het verspillen aan verkeerde dingen. Dingen die het niet waard zijn en die geen aandacht zouden moeten krijgen. Daarmee maken we het moeilijk voor onszelf en voor anderen, en dat is jammer natuurlijk. Dat is niet wat we willen. 

Bruisen van energie

We willen er namelijk allemaal toe doen en er mogen zijn. Of je nu in het rijke Nederland woont, of in een van de uithoeken van de wereld, we willen allemaal iets bijdragen aan het leven. We willen allemaal iets speciaals realiseren, op onze eigen unieke wijze. En dat kan ook. Als we er maar in geloven dat we ook uniek en speciaal zijn, in plaats van onderdelen van een tijd, cultuur, groep of noem het maar. We zijn allemaal uniek en we hebben allemaal de potentie in ons om het verschil te maken. Als we maar bij onszelf kunnen zijn, en in vertrouwen kunnen ontdekken wat het is waarmee wij kunnen bijdragen aan een mooiere aarde voor iedereen. Waar we nu mee bezig zijn, is onszelf en anderen de maat nemen. Iets wat onze angst bevestigt in plaats van ons vertrouwen. En wel de angst of we ertoe doen en mogen zijn. En we zijn ons daar vaak niet eens bewust van. 

Bron van energie

Maar het is de waarheid. En je kan dat zelf ontdekken door jezelf de juiste vragen te stellen wanneer iets niet gaat zoals jij wil en dat iets met je doet. Let maar op, want wanneer je jezelf bevraagt tot je bij de kern bent, zul je zien dat je bij deze angst uitkomt. En dat is waar ieder mens ten diepste mee kampt terwijl dat niet zou hoeven. Wanneer we zelf in vertrouwen durven zijn en blijven, kunnen we anderen helpen dit ook te ontdekken. En van daaruit is het een stuk makkelijker om bij datgene te komen waarmee jij een verschil kan maken, en anderen ook. Wanneer we allemaal op onze eigen wijze het verschil kunnen maken, zal alles precies zo gaan als dat de bedoeling is. En dat is een bron van energie vrijmaken die zijn weerga niet kent.

Pak de kans

Wanneer je ook maar enigzins getriggerd wordt door dit bericht, neem dan contact met me op. Want ik wil je helpen om hierop te gaan vertrouwen. En dat is precies wat ik wil doen op deze aardbol. Ik ben er klaar mee dat zoveel mensen, met zoveel capaciteit, aan het klooien zijn en met hun ziel onder de arm lopen terwijl dit niet hoeft. En deze mensen wil ik graag een kans geven te ontdekken wat ze werkelijk te doen hebben en wie ze zijn en nog niet kunnen zien. Dus geef mij de kans je te helpen, zodat ik je de kans geef weer te leven vol energie en in vertrouwen.

[contact-form-7 id=”4″ title=”Contactformulier 1″]