Tijdens rondjes met de hond

Ik mijmerde weleens. Over hoe lekker het toch zou zijn als je helemaal, en onvoorwaardelijk, jezelf zou kunnen zijn. Dan zou je van daaruit toch veel vrijer en onafhankelijk kunnen doen wat je wil, en beste, kan doen?! En hoe mooi zou het dan zijn als niet alleen jijzelf, maar ook anderen daar blij van worden?

Puik pad

Nou heb ik het geluk dat ik met engelen, mijn ‘supportteam’, kan communiceren. Alle hulp en inspiratie kan vragen om meer mezelf te worden, zijn en geven. Iedere stap die ik trouwer aan mezelf werd, smaakte naar een volgende stap. Zo heb ik al doende gezien, ontdekt en ervaren dat je zoveel vrijer kan leven. Je zo onafhankelijk kan voelen door jezelf te zijn. En dan ervaart hoeveel mooier alles is. In elkaar steekt. Mogelijk is.

Delen wat je in huis hebt

Ik ben serieus voor héél veel zaken bang geweest tijdens deze ontdekkingstocht. Bang om in de goot te belanden. Bang om vrienden en familie kwijt te raken. Om mijn gezin te verliezen… Maar niks van dit alles is ooit gebeurd. Integendeel! En dat noodzaakt mij om dit alles te delen. Mijn kennis en ervaring. Zodat iedereen hier zijn voordeel mee kan doen.