“Doe mij een onsje ‘makkelijker’ als het kan”

Als mens heb je een boel in huis. Dit niet gebruiken en inzetten, is een pijnlijke ervaring. De mensen die dit weten, weten ook dat het helpt om iets te doen wat je leuk vindt en je weer ruimte ervaart en energie krijgt van iets doen wat je leuk vindt. Dit is belangrijk omdat je dan weet wat je doen kan als je geen ruimte ervaart en vastloopt in iets. Neem een stap terug en doe iets dat je wel kan doen, en wil doen, zonder moeite. Dat verandert een hoop. Je energie schiet omhoog, je ruimte vergroot en wie je zijn kan, gaat met een groot gemak. Precies hoe het zijn mag! Je denkt nu misschien: dat kan helemaal niet want je moet toch geld verdienen, je moet toch je best doen of aardig zijn, laten zien dat het je interesseert, of wat als ik dan niet meer wordt gezien en gewaardeerd?… Dat soort gedachtes nemen bezit van je en trekken alles in twijfel. En door die twijfel ga je andere dingen doen. Je laat dingen schieten die goed voor je zijn voor dingen die lijken te geven wat je nodig hebt. En ja, dit is logisch want iedereen doe het zo, dus het zal wel zo zijn moeten. Nee! Niet dus. 

Wist ik dit maar eerder

We hebben allemaal een eigen leven. Een leven als een maatwerk pak. Jouw leven geeft je precies de kansen en mogelijkheden die je nodig hebt om te ontdekken, ervaren en zien wie jij bent van nature. En je eigen waarde te ervaren en te helpen geven in alles wat je doet en laat. Op jouw unieke en eigen manier. Dat geeft energie. Dat heet leven. Ook als het tegenzit. Als je op deze manier naar je leven kan kijken en kan ervaren dat het is zoals het is en zijn moet, ervaar je de magie van het leven. En anderen hoeven dit niet te erkennen of ervaren op jouw manier, maar ervaren wel de energie en ruimte die jij hebt en geven kan. En dit is ook wat anderen nodig hebben. Zodat zij ook ervaren hoe het zijn kan. Het gemak, de ontspanning en alles wat daar bij past. 

Fit in een flow

Dit zijn precies die voorwaarden die jou helpen het beste van jezelf te geven. En dit is veel mooier, krachtiger en wijzer dan alles wat je doet vanuit de voorwaarden die je denkt te moeten bevestigen. Dit is precies de bedoeling wanneer je iets wil betekenen voor jezelf, een ander of de wereld. Je kan je zelf niet ontkrachten én een ander helpen zien wie hij of zij is. Dit is onmogelijk. Wanneer je iets doet vanuit ideeën, normen, waarden of wat dan ook, geef je deze manieren aan een ander. Die dit moet bevestigen, kan bestrijden of kan ontvluchten. En dit geeft verwarring en verstrooiing omdat geen van allen zich werkelijk gezien voelt of erkend. Wat wel aandacht geeft en niet bevestigd wordt in de kern, geeft geen energie maar kost energie. En dat is waar we elkaar deze tijd net iets teveel mee vermoeien. En wat mij betreft is het niet vreemd dat er zoveel fysieke en mentale klachten zijn. 

Krachtig perspectief

Ik geef een nieuw inzicht en nieuwe kijk op zaken. Zodat je jezelf kan zijn en geven in je werk, je relatie(-s) en je leven. Dit is niet van een orde die anderen vaak kunnen geven, door iets te geven dat resultaat moet bewerkstelligen door met stappen te werken op een manier die lijkt te kloppen, maar door je naar je eigen leven te helpen kijken en zo te zien dat wat je leven je geeft een bevestiging is voor wie jij bent en zijn kan. En dat dit van waarde is. Door zo te kijken, geef je jezelf exact wat je nodig hebt om je eigen weg te gaan en jezelf te laten zien op jouw manier. Dit geeft een krachtig, energiek en wijs resultaat wat een heuse stroom op gang gaat brengen. Een stroom die je niet ervaart door te blijven doen en herhalen wat je allang weet en gedaan hebt. Voor resultaten die niet meer de voldoening geven, en telkens weer bevestigd moeten worden. Ik geef je iets mee waaraan je je kan vasthouden als het even moeilijk wordt en dit is een document voor jou. Dit document laat zien welke kant jij opgaat als je meer en meer je hart volgt. 

Dus wil je het anders doen maar weet je niet (meer) hoe? Neem dan contact op voor een consult met mij. En als dit je niet helpt, hoef je niet te betalen. Meer weten? Geef me dan je nummer en ik bel je op. Of mail naar info@lonked.com.