En dit ben ik. Iemand die nieuwsgierig is naar het leven. Naar kansen en mogelijkheden. Op basis van vertrouwen. En dus met lef om los te laten wat niet werkt. 
Dit is niet iets wat van de ene op de andere dag mogelijk was. Maar mijn verlangen naar onvoorwaardelijk kunnen zijn en doen, maakte dat ik iedere stap zette die me hier dichterbij kon brengen. 

Energiebron

Dit heeft me een hoop inzichten opgeleverd. En ervaringen om hier meer en meer in te geloven. De mogelijkheid te kunnen leven op een manier die recht doet aan wie je bent en wat je in huis hebt. Niet alleen voor mezelf, maar voor ieder ander die een verschil wil maken. Want dat doe je als vanzelf wanneer je eenmaal trouwer gaat worden aan wie je bent. Logisch ook, want van jou is er maar één. 

Eigenheid

Dat realiseren we ons te weinig. Dat je uniek bent. En ook mag zijn. Daarin schuilt je kracht. Klinkt als een open deur, maar probeer maar eens te doen wat je het liefste wil doen. Op welk moment dan ook. Dan loop je direct tegen je aangeleerde principes aan. Die je gebruikt om vat te krijgen op zaken die je pet anders te boven gaan. Ik heb ontdekt dat daar frustratie uit voortkomt. Emoties die niet supporting zijn. 

Krachtpatser

Waar ik ook achter ben gekomen, is dat we onszelf vasthouden aan een hoop zaken om te voorkomen/verzachten dat we schaven en schuren. Maar deze manier van leven, maakt juist kwetsbaar. Want door te schaven en schuren, ontdek en ervaar je de enorme kracht die je tot je beschikking hebt. Dat maakt juist sterker. Vrijer en onafhankelijker. Wel is daar durf voor nodig om te vertrouwen. Vertrouwen op het niet weten wat er komen gaat. 

Verschil maken

Mijn kennis, ervaring en inzichten die mijn leven rijker hebben gemaakt, en nog steeds, wil ik inzetten voor anderen. Omdat hier behoefte aan is. Er is maar weinig support voor mensen die het anders willen doen, en meer in overeenstemming met wie ze zijn. Omdat dit raakt aan de systemen waar anderen houvast aan ontlenen. Raakt aan de angst van mensen. En aangezien ik hier een hoop over vertellen kan, wil ik mijn verhaal delen. Omdat ik weet dat mensen hier meer impact mee kunnen creëren. En de wereld mooier kunnen maken dan dat ie was toen ze er kwamen. 

Inzicht, inspiratie & support

Ben jij die persoon die het anders wil gaan doen? Beter, mooier. En wel ideeën heeft maar niet weet hoe? Wil jij verschil maken en je plek in de wereld innemen op jouw hele eigen en unieke wijze? Maar niet weet wat dat betekent? Laten we elkaar dan spreken, of ontmoeten. 

Terug naar home!