Je wordt doodgegooid met wetenswaardigheden over voeding en een gezonde leefstijl. Eet dit, doe dat en je zult gelukkig zijn. Wanneer je je moe en niet goedgenoeg voelt, wil je maar al te graag iets doen wat daar verandering in brengt. Je staat open voor succesverhalen en wetenswaardigheden die jou op het goede spoor zouden kunnen brengen.

Succes voor even

In de meeste gevallen is dat ook wel even zo. Je voelt je beter door je nieuwe eetgewoonte en leefstijl. Anderen zien het en complimenteren je. Zij zouden het ook wel willen, maar geen tijd, of niet het goede moment. Je voelt je extra goed bezig, want jij doet het toch maar en het resultaat blijft niet onopgemerkt.

gezondheid lonked werk

Alles in huis

Maar wat als je ermee stopt? Als je toch weer in je oude patroon vervalt? Wie ben je dan? Toch weer diezelfde slappeling en idioot die je altijd al vond dat je was? Je doet iets om een ander gevoel eronder te houden. Een gevoel van niet genoeg kunnen en niet goed genoeg zijn. Wil je gezond en lekker leven en werken dan is het beginnen met het jezelf niet voor de gek houden. In de ogen zien waarom je doet wat je doet. Met compassie voor jezelf. Want je bent meer dan goed en je hebt alles al in je om te doen en kunnen waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Contact

Wanneer je vragen hebt, of meer wil weten over een manier van leven die jouw gezondheid recht doet, zonder dat je je hoeft aan te passen aan het een of ander, neem dan contact op.