Het zit er dik in

Je bent niet op de wereld om jezelf van alles aan te leren. Omdat je al op de wereld bent, heb je een hoop in huis wat alleen maar aangesproken hoeft te worden. Je hoeft niet te leren wat jij het liefste doet en beste kan. Het hoeft alleen maar aangezet te worden. En dat doe je door te luisteren naar je hart. Omdat je hart weet wat jou in vuur en vlam zet. Wat jou inspireert. En wat niet. En wanneer je daar gehoor aan geeft, lopen de dingen vanzelf. Omdat je dan precies hetgeen gaat doen wat je doen moet, om gebruik te kunnen maken van jouw capaciteit. 

Kop of staart

Wanneer je dit niet doet, en juist eerst van alles gaat aanleren om te weten dat je iets kan, onthoud je je de ervaringen die maken dat jij in staat bent ieder moment, altijd en overal, te zijn en doen. Op jouw unieke en eigen wijze. Om zo impact te hebben op je eigen leven, maar ook op het leven van anderen. En dat is heel bijzonder. Je kan zoveel. En je weet een boel zonder te weten waar het vandaan komt. Dat is omdat je een hoop in huis hebt. Je natuur. En met die natuur kan jij het verschil gaan maken. Omdat jij weet wat nodig is. Op ieder moment. 

Al doende

En wanneer je je door gedachten laat belemmeren, zie je dat niet. Zie je slechts wat je geleerd hebt om te geloven wat je kan. En dat is niet wat er van oorsprong in jou aanwezig is, maar wat aan te leren is wanneer je erin gelooft. Dat maakt dat je doet wat anderen vinden en denken dat gedaan moet worden. En daar kan je ver mee komen, maar niet een verschil maken. Zoals je kan wanneer je je laat raken. En van daaruit in beweging komt.

Nu jij

Wanneer je interesse hebt in een manier van leven die jou en alles en iedereen om jou heen recht doet, kom dan in contact met me. Ik kan je in een keer helpen zien wat je doet en wat je kan doen. In een consult van anderhalf à twee uur. En ik wil je begeleiden en supporten wanneer je daar behoefte aan hebt. Wanneer je wel weet wat je wil, maar nog niet weet hoe je het anders kan doen. Ik begeleid je door je te spiegelen. Door constant mijn perspectief naast dat van jou te zetten. Zodat voelbaar wordt waar het over gaat en je bewustzijn vergroot. Waardoor je andere keuzes ziet en maakt. En dat maakt het verschil. Zo maak jij het verschil. 
[contact-form-7 id=”4″ title=”Contactformulier 1″]