consult editha lonked nijmegen medium coach engelenwerk leiderschap zingeving

Ik wil je vooruit helpen door de betekenis & waarde van je eigen leven te zien.

Editha

Een mens heeft het in zich om een verschil te maken en impact te creëren. Wordt dit niet ervaren, dan is niet de buitenwereld hiervoor verantwoordelijk maar de mens die niet wil toegeven aan de binnenwereld. Klinkt misschien vervelend en is niet wat je horen wil, maar door je te blijven verhouden tot je werk en collega’s, je familie en vrienden, je gezin, je portemonnee, je kennis, je uiterlijk, je bezit, of noem het maar, in plaats van je te verhouden tot je eigen leven, ondermijn je wie je zijn kan en zijn mag. Dit leidt tot ongemak, stress, uitputting, strubbelingen, twijfel, slapeloosheid omdat je niet bekrachtigt wie je wel kan zijn.

In de spotlights

En daar kan ik je naar helpen kijken in een gesprek van een uur. We weten meer dan je denkt en dat komt vrij op het moment dat je het de ruimte geeft. En ruimte ontstaat door jezelf te geven wie je bent en zijn kan. Op ieder moment. Wilskracht past daar niet bij. En is ook niet nodig om tot de mooiste resultaten te komen. Jouw weg maakt je vrij en onafhankelijk en dit is wat ik je help te zien en ervaren. Makkelijk is het niet, omdat de buitenwereld laat zien dat het anders is en moet. Maar eenmaal geproefd van je eigen manier van leven en wat dit je brengt, zorgt ervoor dat het moeiteloos anders gaat. Iedere stap. Dat is het waard. Voor jou, je relaties je collega’s, ofwel de mensen om je heen.

Eyeopener

In een uur help ik je zien wat jij mag zien over jouw leven. En je krijgt van mij een document mee met de ins en outs die jij jezelf mag geven als het even lastig is om door te gaan. Een consult is een gesprek. Een-op-een. Over jouw vraag en jouw leven. Waar loopt je vast, wat wil je anders (maar ja hoe dan?), of wat wil je doen maar durf je niet. Het kunnen alle vragen zijn die je maar kan bedenken over wat van invloed is op je leven, relatie(-s), werk, ofwel je welzijn.

Eerste stap

Een gesprek kan telefonisch, via teams of zoom, in de buitenlucht (in/rond Nijmegen), of onder genot van een bakkie. Een gesprek dat niet raakt wat het wél moet raken, wordt niet in rekening gebracht. En je krijgt altijd op ‘papier’ iets mee dat je laat zien wat jij kan doen en geven wanneer je trouw bent aan jezelf. Als reminder en houvast. Een consult, inclusief deze boodschap, kost je één uur van je tijd en €95, maar je zal zien dat het van een veel hogere waarde is!