Loop je vast, sta je stil of val je terug? In je werk, relatie(s) of leven? Wil je het anders maar weet je niet hoe? Ik help jou echt vooruit en supportinspireer & begeleid je naar jouw eigen, unieke weg. Ervaar een wereld van verschil. 

Support stap voor stap

Wil je ontdekken, ervaren en zien hoe jij als geen ander vooruit kan gaan? Wat dit betekent voor jouw output? Dan begeleid en support ik je door samen met je in gesprek te gaan. Ik deel mijn perspectief en inspireer je stappen te zetten op jouw weg. Zodat je de waarde en de kracht hiervan gaat ervaren. Overal. Altijd. €89 per uur.

Support per mail

Wil jij weten wat je tegenhoudt in vooruitgang en hoe dit anders kan? Dan kan ik je inzicht geven met behulp van mijn supportteam. Je ontvangt een persoonlijk antwoord op je vraag. Als document via de mail. Fijn om, wanneer je het nodig hebt, erbij te kunnen pakken. Voor inspiratie. €49 per vraag.

Zichtbaar vooruit

Voor organisaties die de wereld mooier willen maken, kan ik met woord, beeld en ontwerp zichtbaar maken hoe je de weg vrij kan maken en waarmee. Voor vooruitgang. Op ’n eigen en unieke manier. Online en offline, maar altijd in lijn met mijn perspectief op vooruitgang. Aantrekkelijk en krachtig zichtbaar worden en maken, is maatwerk. Prijs op aanvraag.

Wil je meer weten over het aanbod, de aanpak, over mij, of wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem contact op.

Ik zat vast in mijn werk. Het liep niet meer zoals het naar mijn idee de bedoeling was. Mijn idee over hoe het wel zou moeten werken, hield geen stand. In gesprek met Editha ben ik het anders gaan zien. Zag ik dat ik mezelf vast had gezet. Haar support hielp me te gaan doen wat ik het liefste wilde doen, maar waarvan ik dacht dat dit niet de bedoeling was. Nog dagelijks pluk ik de vruchten van de sessies met Editha!

Carel, 46