jezelf traject ontwikkeling

We zijn niet op de wereld om er maar te hangen naar de belangen van anderen. We zijn op de wereld omdat we zelf van belang zijn. En niet om onszelf meer op een voetstuk te zetten, maar om jezelf te laten zien op jouw hele unieke, eigen wijze. Dat gebeurt niet wanneer je je best blijft doen om binnen de gestelde kaders te blijven die we met elkaar hebben afgesproken. En dat is waarom ik een jaartraining geschreven heb. Een die je in je eigen tijd en tempo kan volgen. Helemaal zelf. Door alle inzichten en opdrachten te volgen, of gecombineerd met begeleiding van mij. 

Voor wie?

De jaartraining is bedoeld voor mensen die zich meer en meer onafhankelijk willen voelen en vrij willen zijn. In de zin dat ze hun eigen pad durven volgen. De moed hebben om te doen wat ze het liefste doen en beste kunnen. Wat anderen daar ook van denken. Omdat ze weten dat deze manier van leven een levenlang levenslust garandeert. Vol energie, liefde en wijsheid. Maar ook resulteert in een bijdrage aan een mooiere wereld op die manier. En dat is een win-win-win van hier to heel ver weg. Voorbij Tokio. Maar hoe doe je dat? Hoe maak je je los van je huidige manier van leven? Hoe kun je jezelf laten zien zonder angst? En hoe moet dat dan met financiën, relaties, werk, en dat soort belangrijke zaken?

Wat houdt het in?

In deze jaartraining neem ik je mee naar een hele andere kijk op wie je bent en wat je te doen hebt. Ik help je ervaren wat de verschillen zijn tussen de huidige, en meest gangbare, manier van leven en een hele andere wijze. De overgang van de ene naar de andere manier is niet iets wat je in één keer voor elkaar krijgt. Maar een jaar lang iedere dag bewust aandacht hebben voor wie je bent en wat je doet, helpt je inzicht te vergroten en te groeien. Al snel zul je vruchten gaan plukken van de eerste stappen die je zet. Je zal ervaren wat ik steeds vertel en deel. Waardoor je verlangen naar ‘meer jezelf worden’ zal toenemen, en het een aangename reis zal zijn die je gaat maken. 

Wat je kan verwachten

Ik deel iedere dag een inzicht met je. Waardoor je steeds beter gaat zien wat je doet en waarom. En hoe het anders kan. Daarnaast geef ik je een opdracht voor die dag. Een die je op jouw manier, moment en tempo kan doen. Zodat het een voor jou waardevolle ervaring wordt die je helpt door te gaan. Omdat niemand jou kan vertellen wat voor jou de weg is, wat voor jou goed is en belangrijk, ook ik niet, is deze jaartraining erop gericht je los te maken van houvast buiten jezelf. En te groeien in vertrouwen op wie je bent en de enorme capaciteit die je in huis hebt. En dat is niet iets wat je moet begrijpen, maar alleen maar kan ervaren door je zelf toe te staan trouwer te worden aan jezelf. De inzichten die ik je geef, zijn bedoeld als stimulans. En om je diepere innerlijke weten wakker te schudden. Daardoor ga je vanzelf kleine stappen durven zetten. De opdrachten die je krijgt, zijn om bewust te ervaren wat ik met de inzichten bedoel. Zodat je je eigen weg kan volgen. Waardoor je meer en meer vertrouwen krijgt in die weg. Maar ook heel veel zin. 

Inspiratie & support

Daarnaast geef ik je inspiratie in de vorm van voorbeelden en tips die je helpen te blijven doen waaraan je bent begonnen. Want wanneer jij het anders gaat doen, ervaar je ook dat andere mensen je soms niet helemaal meer kunnen volgen. Dat hoort erbij. Maar is soms wel even wennen. In principe kan je met deze training alles bereiken waarnaar je opzoek bent en verlangt. Op jouw manier. Maar voor sommigen is het fijn om tussentijds te sparren. Dat kan altijd. Daarvoor ben ik te allen tijden beschikbaar en kan ik je begeleiden via mail, Zoom of face-to-face. 

Waarom ik dit doe

Ik ben al jaren bezig te leven op een manier die recht doet aan wie ik ben. En wat ik het beste kan. Ik heb al op diverse manieren mensen geïnspireerd, begeleid en gesupport.  Op die manier wil ik de wereld een stukje mooier maken dan toen ik er kwam. Dat geeft mij energie en een groot gevoel van dankbaarheid dit te kunnen en mogen doen. En ik weet dat jij het in je hebt om dat op jouw hele mooie, unieke wijze te kunnen doen. Waardoor je net als ik zal ervaren hoe bijzonder het is om je leven te kunnen genieten. Wil je op deze manier leven, start dan nu met de jaartraining. En ontvang iedere dag een stap in de goede richting. Schrijf je hieronder in en je kan direct van start.

Praktisch

Na inschrijving ontvang je een welkomstbericht met een betaallink. Zodra jouw startgeld binnen is, ontvang je direct stap één en kan je beginnen. Je mag te allen tijde met deze training stoppen. En je zal het resterende bedrag retour ontvangen. Dit is niet omdat je dan maar wat moet gaan doen, maar als je niet kan veranderen, mag je doorgaan zoals je het deed. 

Investering

Wat ben je kwijt voor deze ommezwaai in je leven? Wanneer je kiest voor alleen de jaartraining, betaal je €120 per jaar. Ofwel een tientje per maand (in een keer te voldoen). 

Wanneer je het fijn vindt om feedback te krijgen, te sparren of om vragen te stellen, is er keuze uit de volgende 3 pakketten:

  • Een jaartraining inclusief een jaar onbeperkt contact per mail voor €225 
  • Een jaartraining inclusief een jaar lang iedere maand een Zoom-sessie van 30 minuten voor €600
  • Een jaartraining inclusief een jaar lang iedere maand een live coachingsessie van een uur voor €1.200

Naast de jaartraining kan je natuurlijk ook support, inspiratie en begeleiding krijgen hoe en wanneer jij dat wil:

  • Per mail: €25 per keer
  • Zoom-sessie: €45 per 30 minuten
  • Coachingsessie: €100 per uur in Nijmegen; vanaf 5 km buiten Nijmegen komen er extra (reis-)kosten bovenop

Meer info nodig, of heb je vragen? Vragen!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren