flow overvloed authentiek zijn doen coaching editha gerdingh nijmegen

Je bent niet zomaar op de wereld. En de wereld is er niet zomaar voor jou. Je hebt de wereld nodig, net als dat de wereld jou nodig heeft. En dat is wat we vaak vergeten te zien door de waan van de dag. Je laat je vaak leiden door futilliteiten en zaken die energie kosten. En dat feitelijk niet waard zijn. Daarom ben ik met een jaarprogramma gestart. 

Win – Win

Een jaarprogramma dat je een jaar lang helpt om je mindset te veranderen. Een andere kijk op zaken te krijgen die de kwaliteit van jou leven zal bevorderen. En waarom? Omdat je andere keuzes gaat maken vanuit dit perspectief. Je gaat meer kiezen voor wat past bij jou en recht doet aan jouw leven. En wanneer je daarvoor durft te kiezen, kies je ook voor een beter leven voor anderen. Dat is het mooie van dit perspectief. Omdat wanneer je jezelf laat zien zoals jij bent, en niet de conceptversie op basis van jouw gevormde en aangeleerde ideeën over wie je bent en moet zijn, geef je anderen de beste versie van jouzelf. Dat betekent dat ze ruimte en energie voelen, waardoor ook zij in staat zijn hun beste versie aan de wereld te laten zien en zelf te ervaren. Heel aanstekelijk dus, deze wijze van leven. En dat maakt dat de wereld mooier wordt. Omdat er plek blijkt voor alles en iedereen. 

Return on energy

En dit is waarom ik dit programma heb gemaakt. Ben je hier nieuwsgierig naar? En wil je weten wat dit programma voor jou zou kunnen betekenen? Dan mag je nu de eerste versie gaan uitproberen voor het bedrag dat ik kwijt ben aan de techniek. Dus je investeert daarmee in de vooruitgang van niet alleen jezelf, maar ook in de kansen voor anderen. Meer weten? Geef me een seintje via app, mail of bel me.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Terug naar home!