Je gaat het pas zien als je het door hebt

Je bent niet op de wereld om zomaar iets te doen. Je bent op de wereld om er je beste leven ooit te hebben. En wat dat betekent? Voor mij is dat onvoorwaardelijk mezelf kunnen zijn. Altijd en overal. Precies die dingen doen die ik leuk vind en me energie geven. En waarmee ik anderen in beweging krijg. Lang dacht ik dat dit onmogelijk was. Een té romantisch idee. Heel gelukkig weet ik nu dat dit niet zo is. En daarom wil ik dit met je delen.

Alles uit de kast

Mensen fascineren me. Altijd al zo geweest. Wat ze beweegt, waarnaar ze verlangen, wat ze doen, waar ze tegenaan lopen, de verhalen die ze zichzelf en anderen vertellen. Het heeft me altijd geboeid. Tijdens mijn studie communicatiewetenschap, haptonomie en werk heb ik er veel over geleerd en veel ervaren. Maar door bewust te gaan experimenteren met trouwer zijn en blijven aan mezelf, dóódeng soms, heb ik de beste inzichten gekregen. En heb ik fantastische dingen ontdekt. Hoe het bijvoorbeeld komt dat we stuk voor stuk een heleboel in huis hebben en ons hier zo weinig bewust van zijn. Maar ook wat ons in de weg staat het verschil te maken en impact te hebben. En welke gevolgen dit heeft op alle niveau’s. Gelukkig ook hoe je wél jezelf kan verwezenlijken en je mooiste leven ooit kan leiden. En dat is zo eenvoudig. En zo belangrijk om te weten. Omdat het je leven in alle opzichten kwalitatief hoogwaardiger maakt. En het leuke is, je draagt tegelijk bij aan een mooiere wereld. Geen onaardige bijvangst, nu we ons meer en meer bewust worden aandacht te moeten besteden aan onze mooie planeet. 

Wil ik ook!

Geloof je net als ik dat je meer in huis hebt dan je denkt? En zou je dat wel eens willen ontdekken, en ervaren? Verlang je ook naar onvoorwaardelijk jezelf kunnen zijn, op je werk, in je relatie(-s) en vriendschappen? Wil je een rijker en zinvoller leven, vol energie, wijsheid en liefde? Toe aan meer vrijheid en onafhankelijkheid? Boek dan een (coaching-, inspiratie-, advies-, support-, communicatie-, of hoe je het ook wil noemen) sessie bij mij. Dan maken we samen de wereld een stukje mooier. Omdat (jij) het kan!

NB Ennuh, ik wil iemand verrassen met een gratis sessie op vrijdag 25 oktober a.s. Omdat Lonked alweer 2 jaar bestaat! Kan jij deze verrassingssessie wel gebruiken, of ken jij iemand die hier blij mee zal zijn? Laat je horen.