Je mooiste leven lonkt

Je bent niet op de wereld om er maar te zwalken en zwieren. En te weten wat je moet doen om een geweldig leven te kunnen leiden binnen jouw beperkingen. Je bent op de wereld om te ontdekken waar je kansen liggen. Waar jij het verschil kan maken. En wie jij in feite bent. Dat is nogal een groot verschil. En wel hierom: wanneer je de wereld en jouw leven als mogelijkheid ziet om te ervaren wie jij bent, en wat jij aan capaciteit in huis hebt, ga je je leven werkelijk leven. En niet consumeren. Wanneer je ontdekt dat het leven je alles geeft, om meer, en meer van wie jij bent en wat jij kan te ervaren, smaakt het naar meer. Omdat het een hele bijzondere manier van leven is. Omdat het een manier van leven is die niet volgens de boekjes loopt. Niet langs de gemeenschappelijke meetlat gaat. En voorbij alle voorwaarden zal gaan. 

Vertrouwen om te ervaren

En dat is precies wat zo boeiend is. Omdat je denkt dat je eerst moet laten zien, om dan te kunnen geloven. Maar het gaat erom dat je eerst vertrouwen hebt in het leven. En in wie je bent en waartoe je in staat bent. Om dan te kunnen ervaren dat het zo is. Dat het werkelijk klopt. Dat je veel meer bent, en meer kan dan je denkt. En dat schept ruimte. Dat schept een hele hoop ruimte. En in die ruimte ontstaan precies de kansen die jou helpen zien en ervaren wat het is waarmee jij verschil kan maken. In deze wereld. En wanneer dat duidelijker wordt, ga je een hoop geven. Wil je niets liever dan geven waar jij verschil mee kan maken. En dat is een gevoel dat je op geen enkele andere wijze kan evenaren. Dat komt omdat je dan leeft naar je natuur. Bent zoals je bedoeld bent. Doet wat alleen jij kan doen. Dat geeft zo’n immense vrijheid. En zo’n gevoel van onafhankelijkheid. 

Waardevol leven

Dat ervaar je pas wanneer je een weg inslaat die niet gebaseerd is op aangeleerde principes. Op wetten, normen, waarden, en dat soort zaken. Maar gebaseerd is op vertrouwen in mensen, in het leven, en in de kracht die daarin schuilgaat. Want wanneer je zo gaat leven ontstaat er een hoop. Komt er een boel liefde, wijsheid en energie vrij. En dat is nu net wat deze wereld gebruiken kan. En we zijn allemaal in staat hier ons steentje aan bij te dragen. Door precies dat te gaan doen waar wij blij van worden en energie van krijgen.

Meer?

Voor meer inzicht, inspiratie & support, vul je onderstaand formulier in. En ik neem contact met je op.
[contact-form-7 id=”4″ title=”Contactformulier 1″]