Jij maakt het verschil

held op sokken

We zijn niet op de wereld om zomaar iets te doen. Nee. Dat is zeer zeker niet het geval, omdat je zoveel in huis hebt, zoveel potentie en zoveel wijsheid, dat je op jouw eigen en unieke wijze een verschil kan maken in de wereld. Een verschil met impact. Omdat het de bedoeling is. Want wie wil nu leven om snoeihard te werken voor boodschappen, een dak boven het hoofd en een paar vakanties? Daar is uiteraard niks mis mee, maar het geeft een hoop voldoening wanneer je hetgeen je doet, doet om er iets moois mee te bereiken. Iets wat verder gaat dan je huishoudportemonnee en bankrekening. 

Vrij zijn

Het is heel erg zaligmakend wanneer je kan doen wat je het allerliefste doet en het allerbeste kan. Omdat je dat een boost energie geeft van heb ik jou daar. En dat is dus mogelijk. Je denkt vaak van niet, maar dan denk je vanuit een ander perspectief. Dan denk je vanuit je bankrekening, je agenda, en dat soort zaken. En dan schiet je in de stress. Maar weet dat het mogelijk is om wél te doen wat jij het liefste doet en beste kan. En dat je dan dingen ervaart als energie, liefde en wijsheid. Onbeperkt. Je raakt dan vervuld in plaats van uitgehold. En dat is iets waar ik je bij kan helpen. 

Onafhankelijk zijn

Ik weet hoe het is om te leven vanuit tekorten. En ik weet nog beter hoe het is om te leven vanuit overvloed. En dat is zo simpel als wat, want het is er allemaal al en het ligt zo dichtbij dat je er van op zal kijken. En dat is steeds weer een eyeopener voor mensen, want je denkt al gauw dat je moet ploeteren en moet strijden om te bereiken wat jij het liefste wil. Maar dat is juist niet zo. En begrijp me niet verkeerd, je kán heel veel bereiken met hard werken. Dat is zeer zeker waar. Maar je bereikt niet altijd wat je kán bereiken, en dat is een leven waarin jij kan zijn wie je bent en precies dat kan doen wat je het liefste doet. Met het grootste gemak zonder dat je bang hoeft te zijn dat je het verliest. Want dat is wat met hard werken gebeurt. Je gaat je afhankelijk maken van een hoop zaken die je als voorwaarden creëert om er te mogen zijn en ertoe te doen. En dan ben en blijf je kwetsbaar. Omdat je deze voorwaarden in stand moet zien te houden. 

Kleur ervaren

Dat kan anders. En dat is ook heel hard nodig in deze wereld omdat mensen veel en veel teveel moeten doen voor veel en veel te weinig welzijn. Dat gaat ten koste van heel veel zaken. Denk aan je gezondheid, of aan je relaties, of aan je liefdesleven. En dat is jammer, want dat kost een hele hoop energie. En die energie moet ergens vandaan komen, en die komt van plekken waar de energie wel is, maar niet gemist kan worden. En dat is de reden waarom ik mensen probeer wakker te maken, om duidelijk te maken wat binnen je bereik ligt. En wat jouw taak is en wat je dat kan opleveren. En niet alleen jou, maar alles en iedereen om je heen. En dat maakt een wereld van verschil. En dat is precies waar ik naar uitkijk. 

Je bent het waard

En ik ben daarom op deze wereld, om je erbij te helpen. En dat doe ik ook nog eens het allerliefste. Want ik hou van mensen en ik geloof in ieders potentie. Daarom wil ik je zeggen, kom bij me als je vastzit. Als je zaken anders wil in je werk of je leven, maar niet (meer) weet hoe. Ik kom naar je toe, of je komt bij mij. We kunnen aan de wandel, of onder genot van een bakkie. Maar kom, want het is zo logisch waar de oplossing ligt en het is zoveel makkelijker dan waar je nu mee bezig bent. En dat alleen al is een gesprek met mij waard. Ik geef je tijd, aandacht en een boel inzicht. En daarmee kan jij aan de slag op de manier die jou het beste past. En wanneer er weer een zetje nodig is, weet je me te vinden of te bereiken. En dat is wat ik doe voor jou, voor mij en voor iedereen. Omdat een bruisend en energiek leven alles waard is. Vind je ook niet!

Contact