Wanneer je als mens weet dat je niet zomaar op de wereld bent, maar een verschil kan maken, ga je leven zoals je het best kan leven. En dit is feitelijk zo logisch als wat. Omdat je je in een keer realiseert dat je niet op de wereld bent om naar de pijpen van anderen te dansen. Of de droom van anderen moet verwezenlijken. Je hebt je eigen mooie reden van bestaan, en die verdient al jouw energie.

Return on energy

Wanneer we onze energie niet meer verspillen aan de conceptversie van ons leven, en aan de regels, normen, waarden en principes die we bedacht hebben, zijn we in staat energie op te wekken. Heel veel energie. En wanneer je energie oplevert, ontstaat er ruimte. Ruimte om te zijn. En ruimte om te doen waar jij blij van wordt. Dat stelt je in staat in alles wat je doet en laat jouw ziel en zaligheid te leggen, waardoor je verschil maakt.

vrijheid onafhankelijkheid

Het verschil

En verschil kunnen maken op jouw eigen en unieke wijze, maakt dat jij jouw leven aanvaart waarvoor het bedoeld is. Waardoor je precies doet en laat wat past bij jouw leven. En hiermee zet je niet alleen jouw leven in beweging, maar ook het leven van anderen. Omdat er een onvoorwaardelijk soort energie vloeit en er ruimte ontstaat waarin gebeurt wat gebeuren moet. Om te groeien en bloeien. 

Alles in huis

En dit is anders dan nu het geval is in de wereld. Omdat we elkaar en onszelf nu de maat nemen om bestaansrecht te hebben. We offeren een hoop van onze capaciteit om plaatjes, verhalen en ideeën te verwezenlijken, met als doel een leven te leiden zoals ons voorgespiegeld is. Maar dit is niet het leven dat recht doet aan je natuur, aan je menszijn. Omdat je als mens het leven mag zien als iets magisch. Want het leven geeft jou alles om op jouw manier te kunnen leven en alles te ervaren wat in jou zit. Middels situaties, kansen, ervaringen, hobbels & bobbels. En die horen bij jouw leven. Omdat jij dan ontdekt en ervaart dat je alles in huis hebt wat je nodig hebt: liefde, wijsheid & energie. 

Inzicht, support & inspiratie

Wil jij ervaren waarmee jij het verschil maakt en impact kan creëren? En wil jij jouw leven leiden op een manier die jou het gevoel geeft dat alles klopt en precies is zoals het zijn moet? Neem dan contact op. 

Terug naar home!