Ontdek het lekker zelf

Je bent niet op de wereld om maar door te gaan met dingen die je niet inspireren en niet blij maken. Je bent op de wereld omdat er genoeg is waaraan je kan groeien en kan blijven ervaren hoeveel je in je hebt. En hoeveel energie je op kan leveren daarmee. Je hebt jezelf soms niet eens door, wanneer je dingen doet die je inspireren en blij maken. Dat komt omdat je je dan niet aan het afvragen bent of je het wel kan en of je het wel hoort te doen op jouw manier. En dat is heel fijn. Want dan heb je de ruimte en het vertrouwen om te ontdekken wat het is dat je aan capaciteit tot je beschikking hebt. Maar je realiseert je dit te weinig, dat dit de manier is om te leven en te doen. Om verschil te maken. 

Je verhouden tot anderen

Helaas ben je vaak wél druk met je afvragen of je wel oké bent, en in staat de dingen te doen waarvan gevonden wordt dat je ze moet doen en laten zien. Dat remt af. Dat zorgt voor een hoop frustratie en energieverlies. Omdat je dan niet aan het ontdekken bent wat je allemaal kan, alleen nog nooit hebt ervaren en laten zien. Je bent je dan aan het verhouden tot anderen. Tot ideeën en denkbeelden, of wat dan ook. Dat levert acties en reacties op die voortkomen uit twijfel en angst. En constant de hersenspinsels die je hebt, bevestigen. Veelal over voorwaarden die je waar te maken hebt. Want denk maar aan de manier waarop je met vriendschappen om hoort te gaan. Of met je financiële stromen, je tijd, of noem het maar. En dat hangt allemaal met elkaar samen. Om jou het gevoel te geven dat je oké bent. En ertoe doet. Binnen jouw mogelijkheden en beperkingen. 

Je verhouden tot je leven

Dat schuurt en schaaft aan waar je werkelijk voor op de wereld bent. Namelijk ontdekken, zien en ervaren wat jou jou maakt. Waarmee jij kan laten zien dat jij uniek en bijzonder bent op jouw manier. Zonder je af te vragen of dat wel binnen de plaatjes, de normen en waarden, of wat dan ook past. Want wanneer je van daaruit gaat leven, lever je energie op. Energie die jou helpt om te doen wat je doen moet, maar ook om anderen te inspireren hetzelfde te doen. Zo houden we elkaar in beweging. En niet een beweging die gebaseerd is op van allerhande bedachte waarheden, maar die gebaseerd is op de enorme kwaliteit die we tot onze beschikking hebben. Om invulling te geven aan ons bestaan. Op een manier die we pas zien als we vrij zijn en doen zoals we zijn. En dat is de moeilijkheid. Want bijna niemand realiseert zich dat, of is zich hiervan bewust. En daarom vertel ik je erover. Omdat het de wereld mooier maakt.

Meer inspiratie, inzicht & support

Bel of app me gerust. Of vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op.
[contact-form-7 id=”4″ title=”Contactformulier 1″]