support vrijheid leven gesprek

Wil je een leven waarin je je vrij voelt, energiek bent en jezelf kan verwezenlijken? Dan is het een goed idee om met mij in gesprek te gaan. Ik ben coach, maar niet zo een als waar je direct aan moet denken. Ik ben een coach die contact heeft met een groep engelen. Ik noem ze mijn supportteam. 

Bijzonder support

Contact met mijn supportteam is een mooie manier om mezelf te ontwikkelen. Op die wijze weet ik meer dan ik kan weten, begrijp ik meer dan dat ik dacht en ervaar ik wat ik anders nooit zou kunnen ervaren. Dat alles kan ik nu ook doorgeven aan jou in een sessie. Wanneer je vastloopt en je niet gelukkig bent met hoe het gaat. Of als je anders wil, maar je weet niet hoe. Dan bent ik de aangewezen persoon om jou hieruit te kunnen leiden. Ik ken een andere weg die meer recht doet aan wie jij bent en wat jij te doen hebt. Een weg die jou vrij maakt om te zijn en doen wie je bent. 

Veel meer mogelijk

Wil je een leven waarin jij dicht bij jezelf bent en jezelf kan ontwikkelen tot iemand die vrij is in te zijn en doen wie hij is? Dan is dat een mooie weg die je jezelf gunt. En je zal ook blij zijn wanneer je ontdekt dat dit mogelijk is en nog mooier uitpakt dan je had durven dromen. Dat is bijzonder. Je hebt daar niet meer voor nodig dan een uitleg over hoe het werkt en waar de crux zit. Daarna kan je hier zelf mee stoeien en ervaring opdoen. Dus in principe is één sessie voldoende, maar je mag altijd voor raad en daad terugkomen. Het is lastig om uit de vicieuze cirkel te komen waar we met z’n allen in ronddraaien. 

Praktisch

Wil je eerst kennismaken? Doen we eerst een gratis telefonische intake. Laat me weten wat voor je een handige dag en tijd is, dan neem ik contact met je op voor een intake en/of consult.

Anderen over mij

Je hart volgen – een veelgehoord advies. Maar hoe dan? Wat zegt mijn hart? En wat betekent dat? Moeilijk, moeilijk, moeilijk. Ik wil iets anders. Van betekenis zijn, geen idee hoe. Ja, eigenlijk wel maar…. poeh, doodeng!

Door een wandelsessie met Editha kreeg ik antwoord op de vragen waar ik mee worstelde.
Ik heb gelachen, een traantje gelaten maar bovenal ontdekt dat er genoeg lef in mij zit om te durven vertrouwen op mijn gevoel. Er is dan ook inmiddels veel gaande op het volg-je-hart gevoel. En man o man, wat word ik daar blij van. Thnx Editha!

Esther

Lieve Editha
Wat een leuk gesprek hadden wij nu al weer een tijdje terug. Wandelend door het bos met een kop koffie.
Je gaf me zinvolle feedback en spiegelde wat ik al wist maar weer eens moest horen. ‘Terug naar jezelf, welk verschil jij kan maken en vooral doen! ‘
Nu borrelt het weer en ben ik druk doende met de verwezenlijking.
Super bedankt!
Wat ben je toch een mooi mens!

Marleen

Wat me zo aanspreekt in de gesprekken met jou is het basisvertrouwen. Dat elke gebeurtenis, elke fase in je leven, hoe pittig ook, een mogelijkheid is tot positieve ontwikkeling. Deze insteek geeft goede moed om het leven vol aan te gaan. Te aanvaarden. Dat sterkt mijn zelfvertrouwen.

Linda

In gesprek met Editha zag ik ineens in dat wat ik keer op keer doe juist het tegenovergestelde teweegbrengt van dat wat ik juist wil. Ik voelde dat ze een punt had. Dat gaf me de moed om het eens op een andere manier aan te vliegen. En ik kan wel zeggen dat het resultaat niet teleurstelde. Dank!

Jan

Ik wil zo graag verandering teweegbrengen. Niet voor mijn eigen ego, maar omdat ik geloof dat het anders kan en moet in het onderwijs. Ondanks dat er velen met mij zijn die zien dat het niet meer kan zo, is het lastig om het anders te doen. Tijdens een inspirerende wandeling met Editha kreeg ik weer het vertrouwen en de moed om, hoe lastig ook, mijn hart te volgen en me niet te laten kisten. Ik kreeg net het zetje dat ik nodig had.

Ronald

Na mijn burn-out wilde ik het anders gaan doen. Om niet meer hetzelfde te hoeven meemaken. Maar wat dan? En hoe? Ik had al een traject met een coach en psycholoog afgerond in het kader van mijn burn-out. En ik wilde weer aan het werk. De blogs van Editha trokken me op een of andere manier aan. Ik maakte een afspraak met haar om een idee tegen haar aan te houden. Met haar te sparren over mijn werk. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Door haar oprechte feedback, zag ik in dat wat ik dacht te willen gaan doen niet was omdat ik het écht wilde, maar om hele andere redenen. Een eyeopener. En zo simpel dat ik het zelf niet kon zien. Ik ben heel dankbaar dat je me weer hebt laten voelen waar ik zelf niet meer op durfde te vertrouwen. Dank je wel Editha!

Annemarie

BewarenBewaren

BewarenBewaren