support vrijheid leven gesprek

We zijn op de wereld omdat de wereld een plek is voor iedereen. De wereld is een unieke plek in de kosmos waar we onszelf kunnen verwezenlijken. Waar we, met ons lichaam en brein, handen en voeten kunnen geven aan wat ons beweegt. 

Laat je zien

We kunnen onszelf laten zien. In wie we zijn en wat we doen. En dat is bijzonder als je het zo kan zien. Je kan de dingen doen op jouw eigen, unieke wijze. En zo kan je het verschil maken. Je kan de dingen precies doen volgens het boekje. Maar dan ben je het boekje aan het bevestigen. Wanneer je in de dingen die je doet iets van jezelf legt, laat je iets van jezelf zien. Dat maakt nou net dat jij verschil maakt. En gezien wordt zoals je bent. Wanneer je doorkrijgt dat je op deze manier jezelf laat zien via heel veel dingen, ga je je niet meer druk maken over zaken die er niet toe doen. 

Het zit in je

Hoe dat werkt? Als je alles wat je doet als kans ziet iets van jezelf te geven, te laten zien, te helpen ervaren, ben je niet bezig met zaken die bepalen of jij oké bent. Of jij er wel mag zijn en toe doet. Want dan bepaal je zelf wat je laat zien. En hoe en waarom. Omdat je doorkrijgt dat je via deze weg ontdekt wie jij bent en wat jij te bieden hebt. Dat is heel erg leuk. Het geeft een gevoel van voldoening. Energie. 

Verschil maken

Mensen denken vaak dat ze van alles moeten. En op een bepaalde manier moeten aanvliegen. Of investeren. Omdat ze dan aan voorwaarden voldoen om gezien te mogen worden. Maar dat is niet zo. Je laat je constant zien. En aan jou de eer of je het volgens het ‘boekje’ doet, of op jouw hele eigen wijze. Wanneer je hiermee gaat spelen en experimenteren, kies je steeds vaker de kansen die jou aanspreken om te pakken. Omdat ze jou helpen verwezenlijken waar jij energie van krijgt. En hoe meer je via deze weg je kleur durft te gaan bekennen, des te meer kansen komen er op de proppen om meer en meer te ontdekken, te ervaren en te zien. 

Inzicht/ Inspiratie/ support

Spreekt jou dit aan? Is dit een kijk waar jij wel van zou willen proeven? Meer over wil weten, en zelf wil ervaren? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Ik kan jou precies helpen zien en ervaren waar jouw kansen liggen. Zodat je van daaruit stappen kan gaan zetten die jou helpen ervaren wie jij bent. Wat jij te bieden hebt. En hoe je daar verschil mee maakt. Of het nou om je relatie(-s), werk of leven gaat. Je zal zien dat we aan één sessie voldoende hebben om een keerpunt te creëren. Een opening naar nieuwe kansen en ervaringen. Wanneer je denkt: dit kan ik wel gebruiken, neem dan contact op voor een afspraak.

Anderen over mij

Je hart volgen – een veelgehoord advies. Maar hoe dan? Wat zegt mijn hart? En wat betekent dat? Moeilijk, moeilijk, moeilijk. Ik wil iets anders. Van betekenis zijn, geen idee hoe. Ja, eigenlijk wel maar…. poeh, doodeng!

Door een wandelsessie met Editha kreeg ik antwoord op de vragen waar ik mee worstelde.
Ik heb gelachen, een traantje gelaten maar bovenal ontdekt dat er genoeg lef in mij zit om te durven vertrouwen op mijn gevoel. Er is dan ook inmiddels veel gaande op het volg-je-hart gevoel. En man o man, wat word ik daar blij van. Thnx Editha!

Esther

Lieve Editha
Wat een leuk gesprek hadden wij nu al weer een tijdje terug. Wandelend door het bos met een kop koffie.
Je gaf me zinvolle feedback en spiegelde wat ik al wist maar weer eens moest horen. ‘Terug naar jezelf, welk verschil jij kan maken en vooral doen! ‘
Nu borrelt het weer en ben ik druk doende met de verwezenlijking.
Super bedankt!
Wat ben je toch een mooi mens!

Marleen

Wat me zo aanspreekt in de gesprekken met jou is het basisvertrouwen. Dat elke gebeurtenis, elke fase in je leven, hoe pittig ook, een mogelijkheid is tot positieve ontwikkeling. Deze insteek geeft goede moed om het leven vol aan te gaan. Te aanvaarden. Dat sterkt mijn zelfvertrouwen.

Linda

In gesprek met Editha zag ik ineens in dat wat ik keer op keer doe juist het tegenovergestelde teweegbrengt van dat wat ik juist wil. Ik voelde dat ze een punt had. Dat gaf me de moed om het eens op een andere manier aan te vliegen. En ik kan wel zeggen dat het resultaat niet teleurstelde. Dank!

Jan

Ik wil zo graag verandering teweegbrengen. Niet voor mijn eigen ego, maar omdat ik geloof dat het anders kan en moet in het onderwijs. Ondanks dat er velen met mij zijn die zien dat het niet meer kan zo, is het lastig om het anders te doen. Tijdens een inspirerende wandeling met Editha kreeg ik weer het vertrouwen en de moed om, hoe lastig ook, mijn hart te volgen en me niet te laten kisten. Ik kreeg net het zetje dat ik nodig had.

Ronald

Na mijn burn-out wilde ik het anders gaan doen. Om niet meer hetzelfde te hoeven meemaken. Maar wat dan? En hoe? Ik had al een traject met een coach en psycholoog afgerond in het kader van mijn burn-out. En ik wilde weer aan het werk. De blogs van Editha trokken me op een of andere manier aan. Ik maakte een afspraak met haar om een idee tegen haar aan te houden. Met haar te sparren over mijn werk. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Door haar oprechte feedback, zag ik in dat wat ik dacht te willen gaan doen niet was omdat ik het écht wilde, maar om hele andere redenen. Een eyeopener. En zo simpel dat ik het zelf niet kon zien. Ik ben heel dankbaar dat je me weer hebt laten voelen waar ik zelf niet meer op durfde te vertrouwen. Dank je wel Editha!

Annemarie

Dit wil ik ook!

BewarenBewaren

BewarenBewaren