alles in huis om verschil te maken coaching training editha gerdingh

De wereld zit te wachten op wie jij bent. En niet op de versie die maar doet wat ie denkt te moeten doen, maar op wie jij werkelijk bent. Namelijk een uniek en bijzonder mens. Met een hart van goud, een boel wijsheid en in staat verschil te maken. Iets wat de wereld nodig heeft. 

Return on energy

De wereld heeft energie nodig van hoge orde. En dat betekent energie die aanstekelijk is. Die ruimte schept. En liefde geeft en stopt in alles wat voor handen komt. Dat geeft waarde aan wie je bent, aan alles wat er is, en aan je leven. Dat maakt de wereld kleurrijk. En kan de wereld geven wat jij gebruiken kan. Om door te gaan met wat jou laat zien in je doen en laten. Precies zoals jij bent. In de vorm van unieke kansen, mogelijkheden, ontmoetingen en struggles. Alles om sterker te kunnen worden. Krachtiger. Waardoor de energie die jij oplevert nóg meer impact heeft. En andere mensen in beweging zet. Connect met wie zij zijn en wat zij te doen hebben. 

Als ’n speer

Is dit iets waar jij door geraakt wordt? Is dit iets wat jij wel zou willen ervaren en ontdekken? Dan geef ik jou de mogelijkheid om in één keer jezelf te zien. Omdat dat een hoop tijd en energie scheelt en jij sneller kan komen waar je zijn moet. Zodat je energie gaat geven en niet meer hoeft te lekken. Dat maakt jouw leven van hogere kwaliteit, en onze wereld een mooiere plek. Hoe ik dit doe is afhankelijk van wie jij bent en jouw behoefte. Het is niet zo dat één recept op ieder potje past. En daarom is het belangrijk dat het vooral bij jóú past. Omdat jij dan kan zien wie jij kan zijn. Niet hoeft te laten zien wat het recept voor ogen heeft. En dat is een groot verschil. De enige stap die gezet moet worden, is in contact komen met elkaar. Zodat we kunnen afstemmen wat er nodig is.

Inzicht, inspiratie & support

Je kan me mailen, appen en bellen. Of laat hieronder je gegevens achter dan neem ik contact met je op. 

Anderen over mij

Je hart volgen – een veelgehoord advies. Maar hoe dan? Wat zegt mijn hart? En wat betekent dat? Moeilijk, moeilijk, moeilijk. Ik wil iets anders. Van betekenis zijn, geen idee hoe. Ja, eigenlijk wel maar…. poeh, doodeng!

Door een wandelsessie met Editha kreeg ik antwoord op de vragen waar ik mee worstelde.
Ik heb gelachen, een traantje gelaten maar bovenal ontdekt dat er genoeg lef in mij zit om te durven vertrouwen op mijn gevoel. Er is dan ook inmiddels veel gaande op het volg-je-hart gevoel. En man o man, wat word ik daar blij van. Thnx Editha!

Esther

Lieve Editha
Wat een leuk gesprek hadden wij nu al weer een tijdje terug. Wandelend door het bos met een kop koffie.
Je gaf me zinvolle feedback en spiegelde wat ik al wist maar weer eens moest horen. ‘Terug naar jezelf, welk verschil jij kan maken en vooral doen! ‘
Nu borrelt het weer en ben ik druk doende met de verwezenlijking.
Super bedankt!
Wat ben je toch een mooi mens!

Marleen

Wat me zo aanspreekt in de gesprekken met jou is het basisvertrouwen. Dat elke gebeurtenis, elke fase in je leven, hoe pittig ook, een mogelijkheid is tot positieve ontwikkeling. Deze insteek geeft goede moed om het leven vol aan te gaan. Te aanvaarden. Dat sterkt mijn zelfvertrouwen.

Linda

In gesprek met Editha zag ik ineens in dat wat ik keer op keer doe juist het tegenovergestelde teweegbrengt van dat wat ik juist wil. Ik voelde dat ze een punt had. Dat gaf me de moed om het eens op een andere manier aan te vliegen. En ik kan wel zeggen dat het resultaat niet teleurstelde. Dank!

Jan

Ik wil zo graag verandering teweegbrengen. Niet voor mijn eigen ego, maar omdat ik geloof dat het anders kan en moet in het onderwijs. Ondanks dat er velen met mij zijn die zien dat het niet meer kan zo, is het lastig om het anders te doen. Tijdens een inspirerende wandeling met Editha kreeg ik weer het vertrouwen en de moed om, hoe lastig ook, mijn hart te volgen en me niet te laten kisten. Ik kreeg net het zetje dat ik nodig had.

Ronald

Na mijn burn-out wilde ik het anders gaan doen. Om niet meer hetzelfde te hoeven meemaken. Maar wat dan? En hoe? Ik had al een traject met een coach en psycholoog afgerond in het kader van mijn burn-out. En ik wilde weer aan het werk. De blogs van Editha trokken me op een of andere manier aan. Ik maakte een afspraak met haar om een idee tegen haar aan te houden. Met haar te sparren over mijn werk. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Door haar oprechte feedback, zag ik in dat wat ik dacht te willen gaan doen niet was omdat ik het écht wilde, maar om hele andere redenen. Een eyeopener. En zo simpel dat ik het zelf niet kon zien. Ik ben heel dankbaar dat je me weer hebt laten voelen waar ik zelf niet meer op durfde te vertrouwen. Dank je wel Editha!

Annemarie

Dit wil ik ook!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Terug naar home!