persoonlijk leiderschap medium begeleiding coaching training editha gerdingh

In gesprek

In je leven heb je kansen en mogelijkheden, en daar is je leven ook voor. Waarom? Omdat je hierdoor kan ontdekken en ervaren wie je bent en zijn kan. En dat dit véél meer is dan je denkt. Dat maakt leven interessant. Maar je hieraan durven overgeven, is heel lastig. Omdat het veiliger lijkt je te verhouden tot anderen. Om je staande te kunnen houden en je positie in te kunnen nemen. Maar dit maakt kwetsbaar en is niet nodig. Je bent namelijk al op deze wereld, dus je bestaansrecht en reden van bestaan hoef je niet in twijfel te trekken. Liever niet ook trouwens, want je energie hierin steken, levert niets op. Omdat de buitenwereld in beweging is en alles zomaar in een keer weer anders kan zijn. 

Ruimtelijk inzicht

Wat wel iets oplevert, is jezelf geven wie je bent en zijn kan. Door de ruimte te nemen die je nodig hebt. Omdat in ruimte kan ontstaan wat er is, en zijn moet, voor jou om jezelf in kwijt te kunnen. Zo ontdek en ervaar je namelijk wie je bent en zijn kan. En dat dit meer is dan je dacht. En gek genoeg levert dit een boel energie op, omdat je je niet verzet tegen wat er is of zijn moet. Zodat jouw natuur zijn gang kan gaan. En je mooie dingen kan verwezenlijken die van waarde zijn. Voor jou en je omgeving. 

Controle en grip

De kans is groot dat je dit niet ervaart op deze manier. En dat is logisch. Door je te verhouden tot anderen laat je niet zien wie je bent. Geef je niet wat je volop geven kan, maar deel je slechts een klein stukje van jezelf waarvan je denkt dat dit door anderen gewaardeerd wordt. Zodat je denkt dat je je leven, salaris, relatie(-s), geld of materie waard bent. Jezelf maar beperkt kunnen geven, leidt tot frustratie met gevolgen die leiden tot emoties. Zoals teleurstelling, boosheid, verdriet, paniek, of noem het maar. Deze emoties leiden weer tot gedrag dat erger moet voorkomen, of beter moet realiseren. Maar juist hiermee bevestig je slechts dat je jezelf moet laten zien volgens normen, waarden en principes om ertoe te doen en er te mogen zijn. 

Jezelf zien, zijn en geven

Ben je hier klaar mee? Wil je je vrijer, onafhankelijker, energieker en sterker voelen? Dan is mijn support act iets voor jou. Aan de hand van jouw verhaal laat ik je zien wat je doet en denkt, en hoe je dit óók kan begrijpen. Zodat je weet dat er een weg is die je zelf volgen kan. Hiervoor is support onontbeerlijk, want je niet meer verhouden tot je buitenwereld vraagt een hoop vertrouwen. En dit vertrouwen moet je uit jezelf weten te halen, waardoor je gaat voelen dat je leven klopt, en je eigen wijze van doen en laten precies zijn zoals het moet zijn.

Wil jij ervaren dat je veel meer bent en kan dan je denkt? En dat dit een wereld van verschil maakt? Ik help je inzien, ontdekken en ervaren door samen met jou op pad te gaan. En je te leren kijken naar jezelf en je leven vanuit het perspectief dat ik van de engelen heb gekregen en zelf aan den lijve ondervonden heb.