Van jou is er maar één!

In de wereld zijn een hoop mensen. Een hele hoop. En we vinden allemaal wat van elkaar. Dat is niet omdat we elkaar door en door kennen, maar omdat we iedereen zien. En vergelijken, beoordelen en veroordelen op basis van hetgeen we hebben aangeleerd. Waar we in zijn gaan geloven. Maar daarmee doen we onszelf en anderen tekort. Want wat we feitelijk doen, door op deze manier naar onszelf en elkaar te kijken, is het bevestigen van onze eigen plaatjes, patronen, verhalen en noem het maar. En dat is waar ik mensen bewust van wil helpen maken. Omdat jij, maar ook anderen, veel meer zijn dan je denkt. En om dat te begrijpen, moet je iets weten. Iets dat je constant ontgaat, omdat je dat niet meer kan weten. Omdat patronen het voorkomen. 

Stromen

Je hebt zoveel capaciteit in je. Van nature. En deze capaciteit is nodig om wat je doet kleur te kunnen geven. Op jouw enige en unieke wijze. Want zo lever je energie op. Dat is fijn voor jezelf. En voor anderen. Want wanneer je alleen bevestiging zoekt voor wie je denkt te (moeten) zijn, stop je energie in een oneigelijke werkelijkheid. En deze energie gaat verloren. Gaat op aan allerhande zaken die jou moeten helpen het leven te kunnen regisseren. Om grip te houden op alles en iedereen. Maar dat is een illusie. En volstrekt niet de bedoeling van het leven. Omdat je op die manier energie verliest en vraagt. Waardoor we in stand houden waar we ten diepste vanaf willen. Terwijl je, wanneer je doet waar je hart van opengaat, niet alleen jezelf een grote dienst bewijst, maar ook de mensen om je heen. 

Ruimte voor iedereen

Omdat de energie die je oplevert, ruimte creëert. Ruimte om te kunnen laten zien wie je bent. En te kunnen doen wat je het liefste doet. Dat zet alles en iedereen in beweging. Wat resulteert in een hoger welzijn. Minder stress. Meer zorg voor mens en natuur. Meer dynamiek. Meer van waar we naar op zoek zijn, zoals: liefde, wijsheid en energie. En dat gaat als vanzelf wanneer je je eigen natuur aanvaardt. En niet op zoek gaat naar manieren en gewoontes die je iets moeten brengen, waarvan jij denkt dat het je vrij en onafhankelijk maakt. Want wat je dan doet, is je kracht uit handen geven in plaats van je kracht in eigen hand te nemen. Je hoeft alleen maar te zijn en te doen wie je werkelijk bent: een prachtmens in al z’n facetten. Omarm dat maar. En je zal zien hoe bijzonder jouw leven zich zal tonen aan je. 

Inzicht, inspiratie & support

Ik heb verschillende manieren van leven uitgeprobeerd. En veel ervaringen op kunnen doen om erachter te komen wat het meest waardevol is. En dat is onvoorwaardelijk jezelf kunnen zijn. Waar en wanneer dan ook. Om dan precies die dingen in jezelf te ont-dekken die een verschil maken. Dat geeft het gevoel dat je leeft. Dat je er mag zijn en toe doet. Altijd en overal. En dit is wat ik iedereen gun. Uit de grond van mijn hart. Wil je dit ook? Wil jij leven om te leven, op de meest natuurlijke manier? Voor jouw mooiste leven ooit? Dan wil ik jou supporten om dit te durven doen. Ik zal je vertellen hoe jij moet kijken en ervaren om te kunnen ont-dekken wie jij werkelijk bent. En wat jij als beste kan en liefste doet. Ik kan je daarbij ondersteunen. Om dit te blijven doen. Tot jij zelf weet hoe het werkt. En sterk genoeg bent om dit aan de wereld te tonen.