persoonlijk leiderschap jezelf zijn Editha Gerdingh aanbod

Vrij en onafhankelijk leven lonkt

Doe jij een hoop, je best, en eigenlijk alles op papier voor elkaar? Maar heb je het gevoel dat er iets mist? Of dat er meer in zit dan je ervaart? In je leven, relatie(-s) of werk. Wil je het anders, maar weet je niet hoe? Dan is LONKED een kans of mogelijkheid die je eerder nog niet zag.

Het verschil

De insteek van LONKED is níet kijken naar wat je (nog meer) doen kan, of moet, om een beter leven, werk, of betere relatie(-s) te hebben. En wat daarvoor nodig is. Integendeel! LONKED is er om je inzicht te geven in wie je dénkt te zijn en écht bent. Of zijn kan. En je op basis daarvan te supporten trouwer te worden aan jezelf. Onvoorwaardelijk. Dit kan je al. Het is je op je lijf geschreven. Maar je ziet, vertrouwt en ervaart het niet (meer). En dat is jammer!

Jezelf zijn loont

Trouw(-er) zijn aan jezelf levert je alles op:

 • Meer zelfvertrouwen,
 • meer energie,
 • meer wijsheid,
 • meer liefde,
 • kortom: overvloed!

LONKED betekent

Wil je meer jezelf zijn? Trouwer aan jezelf worden? Om te ervaren dat je met meer gemak, en meer kracht, het verschil kan maken? Om weer/meer te voelen hoe waardevol je leven is en jij van waarde bent en zijn kan. Dan kan ik dit voor je betekenen:

 • Inzicht geven
  Geef me je naam en vraag. Je krijgt een persoonlijk antwoord en advies hoe jij het mag zien, ontdekken en ervaren. Voor een vergoeding van €37.00. Dan kan je zelf keuzes gaan maken die beter zijn voor jou en navenant opleveren.
 • Support
  Wil je support ontvangen op de weg naar jezelf? Dan kun je met mij in gesprek wanneer nodig. Ik help je voelbaar en zichtbaar te maken waar het om gaat, en waar de nuances liggen met betrekking tot wie je dénkt te zijn en zijn kan. Zodat je bewust de vruchten kan plukken van deze weg. Een gesprek duurt gemiddeld 1 à 1,5 uur en kost je €89.00 per uur.