Verschil maken

Wil je met je werk de wereld mooier of beter maken? Wil je met jouw dienst/ product een verschil maken en impact creëren? Weet je dat dit goed zou zijn voor alles en iedereen, maar mis je de slagkracht? Weet je niet hoe je dit zichtbaar kan maken? Of voel je te weinig ruimte en vrijheid hier vol voor te kunnen gaan? Dan is LONKED een kans of mogelijkheid die je eerder nog niet had.

Andere boeg

LONKED gaat niet over voorwaarden die ervoor moeten zorgen dat je meer geld verdient, meer bezoekers krijgt, beter gevonden wordt. Omdat je focus leggen op wie je zijn kan en wat je te bieden hebt, onvoorwaardelijk, meer van waarde oplevert. Wanneer wie je zijn kan, klopt met wat je doet, en je hier voor gaat staan, creëer je verschil en impact. LONKED geeft je inzicht en support om te zien, ontdekken en ervaren dat deze weg je alles geeft wat je nodig hebt om met jouw product/ dienst de wereld mooier te maken.

Voor je missie staan, loont

Onvoorwaardelijk delen wat jij in huis hebt:

 • Zet je omgeving in beweging,
 • verhoogt ieders welzijn,
 • creëert kansen en mogelijkheden voor iedereen,
 • verbindt mensen,
 • kortom: maakt de wereld mooier!

LONKED betekent

Wil jij krachtig, onafhankelijk en zonder schroom jezelf en je bedrijf in de wereld zetten? Zichtbaar. Voelbaar. Door te vertrouwen op wie je bent en wat je in huis hebt? Dan kan ik dit voor jou en je bedrijf betekenen:

 • Missie & visie op papier
  We maken een afspraak voor een wandeling, een bakkie, of ’n zoommeeting. Jij vertelt me waar je vandaan komt en waar je naartoe wil, waar je energie van krijgt en welke obstakels je ervaart. Na afloop ontvang je van mij een missie en visie op papier. Niet zoals je dénkt dat deze zijn kan, maar zoals voor jou is weggelegd. Onvoorwaardelijk. Je kan hier zelf stap voor stap naartoe groeien. Investering: €97.00. Duur: ongeveer 1 uur.
 • Missie & visie in beeld
  Vergelijkbaar met hierboven. Maar dan zichtbaar gemaakt als complete website. Inclusief ontwerp, logo, beeld & tekst. Exclusief url en hosting etc. Investering: vanaf €1995.00.
 • Sparring & support
  Om vol te kunnen staan voor wie je bent en wat je doen wil, is kunnen schaven en schuren voor meer helderheid, een boel waard! Veel mensen denken/lijken het voor je te weten, maar de kunst is te ontdekken en ervaren hoe jij jezelf zien en geven kan. Onvoorwaardelijk. Om hier de kracht van te kunnen ervaren zodat je verschil kan maken. Investering: €120.00 per uur.