Over mij

Bijna 10 jaar geleden ontdekte ik iets wat daarna alles veranderde. Een talent om met engelen te communiceren. Ik noem ze mijn supportteam. Sinds die tijd communiceer ik met ze over wat je kan doen om trouwer aan jezelf te kunnen worden. En blijven. Om van daaruit te doen wat je het beste kan en liefste wil. Hoe je daar dan niet alleen zelf blij van wordt, maar anderen ook. 

Stap voor stap

Ik zette kleine, experimentele stappen in mijn werk, mijn relatie(s) en leven, geïnspireerd door mijn supportteam, om iedere stap weer te ontdekken dat er juist niet gebeurde waar ik wel bang voor was. Heel bijzonder! Dat smaakte naar meer omdat het op alle fronten zo mooi en krachtig uitpakte. Dat je op een gegeven moment ook niet meer anders wil en kan. 

Vooruitgang delen

Het perspectief dat ik kreeg en me eigen heb gemaakt, door in praktijk trouwer te worden aan mezelf, ging ik delen met mensen om me heen. Om te zien dat ook zij hier vruchten van begonnen te plukken. Maar hoe eenvoudig het ook is om te zijn en doen wie je in de kern bent, en zijn kan, de wereld om ons heen maakt het lastig. Behoorlijk! De reden dat ik mensen vooruit support.  

Ruimte om jezelf te kunnen zijn, is nodig om het beste van jezelf te ontdekken, ervaren en zien. Daar wordt alles beter en mooier van.
Het goede nieuws is dat je hiervoor van niets of niemand afhankelijk bent. Omdat het je natuur is.

Editha