Flierefluitend een volle accu

energie plezier succesvol

Weet je wat zo leuk  is, mensen zijn altijd druk in de weer en als ze het dan eens rustig hebben, weten ze van gekkigheid niet wat ze moeten doen. Of dat nu thuis is, of op het werk. Je hoort om je heen van iedereen dat ze druk, drukker, drukst zijn. En ja dat is ook zo, maar je kunt er ook voor kiezen om het op momenten eens iets rustiger te doen. Laat je sociale leven eens voor wat het is, of je huishouden. Het kan ook best een keer wat rommeliger hoor.

Je moet lekker niks

Maar dan starten die kleine stemmetjes dat je toch wel op de koffie moet bij Beppie, of het huis schoon moet hebben voor het weekend. En het is absoluut noodzakelijk om die buik strak te krijgen voor de vakantie. En dat terwijl niks moet. Je mag ook gewoon niksen, of lekker doen waar je zin in hebt. Waar je écht zin in hebt. Maar dan vinden we het vaak toch belangrijker om te luisteren naar die stemmetjes, of vinden we het wel erg belangrijk wat anderen van ons vinden.

Met gemak een volle accu

Jammer toch? Want hoe lekker is het wel niet om te doen waar jij zelf zin in hebt. Gewoon omdat het kan. Een uurtje onder een dekentje met een lekkere serie op Netflix, of met een kopje koffie in het zonnetje. Of een wandelingetje in het bos met de hond. Lekker door de blaadjes banjeren. Het kost je niets en het levert ook nog eens een boel op. Want juist van dit soort dingen laadt je accu op.

Flierefluitend succesvol

Wanneer je alleen maar moet en het druk hebt, ga je steeds verder van jezelf af. Dat leidt tot klachten zoals hoofdpijn, lusteloosheid, chagrijn en daar wordt niemand blij of gelukkig van. Als je beter naar jezelf luistert en jezelf de ruimte geeft om eens lekker te flierefluiten dan krijg je niet alleen energie, je krijgt ook nog eens een hoop inspiratie om het leukste en beste uit jezelf te halen. Want als je aan het flierefluiten bent, sta je lekker open. En dan fietsen de mooiste ideeën binnen om daarna concreet mee aan de slag te kunnen. Dus waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Wil je wel makkelijk, maar vind je dat moeilijk?

Contact opnemen, is de eerste makkelijke stap.

[contact-form-7 id=”4″ title=”Contactformulier 1″]

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren