Weg met ploeteren en de piepzak

perspectief start werk

De donkere dagen voor kerst zijn weer vol van bezinning. Een nieuw jaar nadert en dus ook weer nieuwe kansen. Voor de een is het een heerlijk vooruitzicht, zo’n schone lei, en voor de ander eerder beangstigend. Want tja, wordt het wéér zo’n jaar, of moet er iets veranderen? Het is een tijd van nieuwe mogelijkheden en nieuwe, mooie kansen. Je hoeft ze alleen maar te pakken, want daar zijn ze voor. Soms mag je jezelf best eens wat meer speelruimte toestaan en een nieuwe ervaring opdoen. Je hoeft niet meteen een grote sprong te wagen, maar een keer iets nieuws omarmen dat misschien klein en nietszeggend lijkt, kan al een groots effect hebben. Laat je maar verrassen!

Van sleur naar nieuw perspectief

Het is zo goed om uit de macht der gewoonte te stappen. En weer eens fris tegen zaken aan te kunnen kijken. We laten ons soms té lang meesleuren door dagelijkse beslommeringen dat we niet meer zien wat er nog meer mogelijk is met ons leven. Dat is zo jammer, want daar doe je jezelf en anderen tekort mee. In ons zit zoveel meer leven en vertier. Dat moet er uitgehaald worden, wil je een gelukkig leven leiden.
Onverwachte moves leiden tot onverwacht mooie dingen. Zo kun je je laten verrassen door een mooie ingeving hoe je je project kan aanpakken en daar dan gehoor aan geven. Of krijg je een idee voor een geweldig nieuw bedrijf dat je zou willen opzetten en waar je mensen enthousiast voor wil krijgen. Maar ook is het een heerlijk gevoel als je net op het juiste moment een extra bedrag op je rekening gestort krijgt waar je iets leuks mee kan gaan doen. Iets wat al heel lang op je verlanglijst staat. Zo zijn er verschillende mogelijkheden die je zo maar kunnen overkomen als je er voor openstaat, want dat is wel een voorwaarde.

Sta open voor verrassingen

Zodra je openstaat voor wonderen, zul je zien dat er mooie dingen op je pad gaan komen. Verwacht geen extremiteiten, maar bijzondere wendingen die voor een groots effect kunnen zorgen en je op een andere manier naar het leven laten kijken. Een mooie manier die je weer laat voelen dat je leeft. En dat is precies de bedoeling. Want je bent toch niet op deze wereld om alleen maar te ploeteren en in de piepzak te zitten? Nee, dat is verre van wat je te doen staat. Heb het leven lief. Daar is het voor bedoeld. Hele mooie feestdagen en een heerlijke nieuwe start van 2018.

Stappen zetten?

Toe aan een frisse start en kun je daar een sparringpartner bij gebruiken? Mail of bel me voor een afspraak.

[contact-form-7 id=”4″ title=”Contactformulier 1″]

2 gedachten over “Weg met ploeteren en de piepzak

    • Editha Gerdingh Bericht auteur

      Thanks Anette! Da’s leuk om te horen ;-))

Reacties zijn gesloten.