Woest aantrekkelijk

We zijn niet op de wereld om er maar wat aan te modderen. We zijn op de wereld om te ontdekken wat voor een hoop bijzondere gaven we in huis hebben. Gaven waarmee we aan ons doen en laten inhoud kunnen geven. Op onze hele eigen, unieke manier. En dat is hoe we het verschil kunnen maken. Het is niet zo dat je iets unieks hoeft te doen. Het is de manier waarop je iets doet. En daarmee maak je het verschil. Het is niet zo dat je extreem bijzonder moet proberen te zijn, of doen, om op te vallen. Maar je valt op wanneer je jouw energie en aandacht geeft aan zaken. En daarmee krijg je bekijks. Trek je aan wat je aan wil trekken. Omdat energie nu eenmaal heel aantrekkelijk is. Aanstekelijk. En dat zorgt voor een stroom. In welke vorm dan ook. 

Het zit erin

Wanneer je je hier niet bewust van bent, en jezelf niet toestaat jouw werk of wat dan ook op jouw manier te doen, maar op de manier te blijven doen waarvan je denkt dat het van je verwacht wordt, zul je jezelf steeds meer tekort doen. Omdat je jezelf niet laat ervaren waartoe je in staat bent. En vaak ontzeggen we ons dat. Omdat we denken in voorwaarden. We vinden dat anderen het moeten verdienen dat we ze aandacht en energie geven. Of we denken dat we het eerst moeten verdienen om te kunnen doen wat we het liefst willen doen. De aandacht, de ruimte, of de kans. Maar daarmee doen we alleen maar tekort aan wie we zijn. Omdat je dan niet gaat doen waar je wel de meeste energie en blijdschap uit haalt. 

Doe het

En wanneer je dat ziet, en jezelf eens een keer de kans geeft om het anders te proberen, zul je direct ervaren dat je ineens krijgt wat je het liefste wil. Namelijk energie, support, liefde. En dat is ook de bedoeling. Je kan dit ten alle tijden ervaren. Maar je moet het even zien hoe je dat kunt ervaren om een eerste stap te zetten. En te doen wat je het liefste doet. Of laat.

Ervaar het

Schaven en schuren. Sparren en bomen. Manieren om te voelen waar je voor staat en gaat. Ik heb een ander perspectief dan de meesten. Dus wil je iets anders ervaren, jezelf scherpen, of uitdagen? Pak je kans!
[contact-form-7 id=”4″ title=”Contactformulier 1″]