Loop je vast, sta je stil of val je terug? In je werk, relatie(s) of leven? Wil je het anders maar weet je niet hoe? Ik help jou echt vooruit en supportinspireer & begeleid je naar jouw eigen, unieke weg. Ervaar een wereld van verschil.

Zichtbaar vooruit

Voor organisaties die de wereld mooier willen maken, kan ik met woord, beeld en ontwerp zichtbaar maken hoe je de weg vrij kan maken en waarmee. Voor vooruitgang. Op ’n eigen en unieke manier. Online en offline, maar altijd in lijn met mijn perspectief op vooruitgang. Aantrekkelijk en krachtig zichtbaar worden en maken, is maatwerk. Prijs op aanvraag.

Support per mail

Wil jij weten wat je tegenhoudt in vooruitgang en hoe dit anders kan? Dan kan ik je inzicht geven met behulp van mijn supportteam. Je ontvangt een persoonlijk antwoord op je vraag. Als document via de mail. Fijn om, wanneer je het nodig hebt, erbij te kunnen pakken. Voor inspiratie. €49 per vraag.

Support stap voor stap

Wil je ontdekken, ervaren en zien hoe jij als geen ander vooruit kan gaan? Wat dit betekent voor jouw output? Dan begeleid en support ik je door samen met je in gesprek te gaan. Ik deel mijn perspectief en inspireer je stappen te zetten op jouw weg. Zodat je de waarde en de kracht hiervan gaat ervaren. Overal. Altijd. €89 per uur.

Wil je meer weten over het aanbod, de aanpak, over mij, of wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem contact op.

Ik houd van mijn werk omdat ik merk dat het echt verschil maakt. Editha heeft me hierbij geholpen door dit met woord en beeld zo mooi vorm te geven. Daar word ik nou echt blij van iedere keer. En ik krijg van mijn klanten hetzelfde te horen. Buiten dat het feit dat het zo mooi is allemaal, helpt ze me me ook meer en beter te staan waar ik voor mag gaan staan. Wil voor staan. Dat lukt iedere stap beter. En dat merk ik in alles om me heen. Goud waard!

Daan, 52