Zie & pak je kansen

In de wereld zijn een hoop mooie kansen. Een hoop kansen die je kan pakken om te ervaren wat er in jou zit. En die kansen zijn niet altijd even zichtbaar. Omdat het soms lijkt dat het dwarsliggers zijn die de boel frustreren in plaats van inspireren. Je denkt dan dat je wordt tegengewerkt. Omdat er iets op je pad komt dat jouw zekerheden opschudt. En dat zorgt voor angst en frustratie waardoor je opnieuw op zoek gaat naar houvast. Maar wanneer je de situatie als volgt kan bekijken, namelijk door jezelf te laten ervaren hoe het is zónder deze houvast, ga je met sprongen vooruit. Omdat namelijk alle beperkingen, die vastzaten aan deze houvast, losgelaten worden. En dit maakt je een stuk vrijer. 

Schijnveiligheid beperkt

Wanneer je inziet dat je houvast niet meer dan schijn is waar je je zekerheden aan koppelt, ga je begrijpen dat houvast puur iets voor de vorm is. Niets meer en niets minder. Dat je houvast niet bepaalt wie jij bent en wat jij in je hebt. Integendeel. Wanneer je ervaart dat je houvast wegvalt, krijg je de kans te ervaren dat je je houvast niet bent. Dat je blijft bestaan en er zelfs mooie dingen gebeuren wanneer je dit toestaat. Let maar op. Je zal je verbazen hoe bijzonder het is wanneer je op deze manier naar je leven kan kijken. Je niet hoeft te beperken tot het in stand houden van je vastigheden, maar je kan loslaten dat je van alles nodig hebt om te kunnen bestaan. 

Prachtig krachtig

En in die vrijheid gebeurt het. In die vrijheid kun je ervaren wie je bent en wat voor een kracht erin je zit. Kracht die je kan neerzetten in de wereld. Dat is heel bijzonder. Let maar op.

Sparren? Support? Pak je kans!