We zijn niet op de wereld om maar iets te doen. Nee, daar zijn we veel en veel te bijzonder voor. We hebben zoveel in huis. Veel meer dan we denken. Maar we weten dat niet omdat we teveel bezig zijn met alles en iedereen om ons heen. We proberen vat te krijgen op het leven door het te organiseren. We bedenken houvast in de vorm van regels, waarden en normen. En op basis daarvan nemen we onszelf en anderen de maat.

Elkaar supporten

Dat lijkt prima te werken. Maar het tegendeel is waar. Door op deze manier te leven, zijn we onszelf en anderen aan het managen, niet aan het supporten. En dat is jammer, want wanneer we elkaar zouden aanmoedigen zo trouw mogelijk aan onszelf te zijn, zou de wereld er heel anders uitzien. Het vraagt moed en vertrouwen om zo te kunnen leven. Maar als je de kans pakt, zul je ontdekken wat je allemaal te bieden hebt om het verschil te kunnen maken in de wereld.

Ontdekkingstocht

Wat helpt, is om jezelf de ruimte te geven om te experimenteren. Op die manier doe je stap voor stap ervaringen op die je rijker maken. Je word je zo bewuster van wie je bent en de mogelijkheden die je hebt. Zaak is wel dat je rekening houdt met de bron van de keuzes die je maakt. Wanneer je iets doet vanuit angst, zal je nooit of te nimmer bereiken waarnaar je op zoek bent. Doe je de dingen vanuit vertrouwen en omdat ze voor jou goed voelen, dan zul je ontdekken dat alles precies zo gaat als dat de bedoeling is. En je ervaart een heerlijke moeiteloosheid.

Meer dan je denkt

Wanneer je interesse hebt om deze weg te ontdekken en je wil een wijze van support ontvangen, dan is het mogelijk om met mij in contact te komen. Ik heb al een hele weg afgelegd en weet precies waar de pijnpunten zitten. Maar ik weet ook hoe deze te interpreteren zijn en daarmee om te zetten naar kansen. Je zal via deze weg ontdekken dat je heel wat meer bent en kan dan je denkt. En dat is wat ik iedereen gun. De reden dat ik met Lonked gestart ben.

Terug naar home!