De kracht, kansen en mogelijkheden zien van mensen is prachtig, maar wanneer ze dit zelf gaan zien en ervaren écht fantastisch. Waardevol.

Zichtbaar vooruit

De een heeft behoefte aan een antwoord op een wezenlijke vraag, de ander wil graag begeleid worden om iets te kunnen veranderen stap voor stap, of juist iets zichtbaar krijgen om verschil te maken. Mijn coaching, advies en communicatie is gericht op de unieke kracht, kansen en mogelijkheden van de ander. Voor beweging en vooruitgang.

Editha vertelt zo inspirerend en helder dat ineens duidelijk is wat je anders kan doen. Daar ook zin in hebt omdat je zo nieuwsgierig wordt en ervaren wil dat je meer vertrouwen krijgt in alles op die manier. En het werkt! Dank je wel.

Marion, 32
“Steun in de rug bij iedere stap.”
“Maakt helder en zichtbaar.”
“Meer durf dan je denkt.”
“Groeisprongen onmiskenbaar.”
“Het maakt iedereen blij.”
“Meer cliënten en passend bij praktijk.”
“Vrij baan voor ieders talent.”
“In vertrouwen geven op je eigen manier.”

Je merkt dat je veel meer ruimte krijgt wanneer je trouwer wordt aan jezelf. Dit voelt zoveel sterker en fijner!

Daan, 56

Het verdriet, waarvan ik dacht dat het me blokkeerde, bleek niet het probleem, maar steeds denken dat het anders moet zijn of dat het niet goed genoeg is, zorgt voor frustratie. Juist dat doet alles tekort. Nu weet ik wat ik doen kan om vooruit te komen. Heel blij mij, want het helpt me bij alles.

Hella, 41

De manier waarop Editha je helpt te kijken, is inspirerend en waardevol! Omdat het je veel meer ruimte geeft waardoor je beter voor elkaar krijgt wat je eigenlijk voor ogen had. Verrijkend!

Raf, 38

Wil je meer weten over het aanbod, de aanpak, over mij, of wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem contact op.